ValentineSweetParty

De Sf. Valentin, mai exact ieri – sambata – cu o zi inaintea zilei indragostitilor, @iyli impreuna cu@smartgiftsro au organizat la Gara’N Pub petrecerea  #ValentineSweetParty, unde fiecare si-a adus jumatatea sau si-a gasit-o acolo ( aici e nevoie de niste confirmari oficiale… ). Eu cu Nicu de la @infodeltaro ne-am adus chiar si fetitele, pentru ca unde e distractie, sunt si ele prezente :). Si bine am facut ca le-am luat…

Atmosfera super frumoasa : baloane in forma de inima cu declaratii haioase de dragoste, muzica buna, tombola cu premii, prajituri, oameni faini, pe care in mare parte ii stiam, iar daca nu, i-am cunoscut acolo.

M-am “incalzit” cu un pahar ( de vorba ) alaturi de @VladDulea, @serbanmedia, @sabinacornovac, @cutzitaru si @infodeltaro :

( scuzati calitatea… nu am nici pe departe vreun aparat performant, dar eu zic ca intentia conteaza )

Mi-a patut bine sa-i revad pe Badita brothers : @baditaflorin si @claudiubadita. Imi pare rau ca pe ceilalti nu-i pot mentiona, pentru ca nu i-am (re)cunoscut. In mod cert Iulia o sa-i aminteasca pe toti in curand. Mare parte dintre ei probabil ca m-au cunoscut pentru ca m-am dat in spectacol cu o declaratie de dragoste catre Alina, alaturi de @cutzitaru si @serbanmedia, care si-au incantat si ei jumatatile :).

Dar pana la momentul cu declaratiile noastre, ne-am delectat patru Don Juani, care au prezentat fiecare cate o lenjerie de dama. Piesa de rezistenta a fost in mana la @pandutzu : lenjeria tip harnasament cu care iti poti lega “jumatatea” de pat. E chiar incantat :

La tombola serii s-au castigat CD-uri cu Vonda Shepard ( cu autograful artistei in original ) si doua bilete la concertul acesteia de azi. Cine au tras numerele castigatoare ? Mara, fata lui Nicu de la @infodeltaro, care a castigat biletele la concert :

De fapt cine o sa mearga la concert ? Mamicile !!! Eu cu Nicu ramanem acasa pe post de dadaca 🙂

Printre alti castigatori a fost si Ana mea, care  a castigat un CD cu Vanda Shepard :

…si marile castigatoare :

Prietenii de la@smartgiftsro s-au intrecut in surprize. Ultima, cea mai mare, a fost ca ne-au imbracat pe toti cu tricori personalizate cu conturile noastre de Twitter. Super ideee ! Eu cu Alina :

…au fost cateva tricouri cu burta. Cred ca eu cu Nicu le-am nimerit :

Ne-am simtit excelent si vreau sa inchei cu o declaratie misto a Alinei ( sotia mea), care este destul de departe de zona online : ” Oamenii astia sunt chiar foarte sociabili. Am avut senzatia ca deja ii cunosteam, desi i-am vazut pentru prima data…” No comment 🙂

Ne vedem data viitoare 😀

Comments
3 Responses to “ValentineSweetParty”
  1. Anul viitor cand implinim un an o sa fie si mai si!!!

  2. Claudiu says:

    Extraordinar @panduzu la concursul de lenjerie intima :))

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] reintalnit pe @claudiuciobanu si @infodeltaro oameni care imi merg mereu la suflet, si am avut ocazia sa cunosc alti oameni unii […]Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

  • Campanie Selena Daria Vlad
%d bloggers like this: